Landström uppvisar kunskap i tv-soffan...

Vem är Du egentligen Landström?


I Din artikel från tidig morgon http://www.svenskafans.com/italien/inter/artikel.asp?id=236620 påstår Du att Du vill klippa sönder Din Matrix tröja och att alla är arga på honom. Likt nästan samtliga svenska journalister som behagar hänga på Gazzattas nätupplaga samlar Du information och gör Dina egna översättningar och tolkningar.


Jösses..


I Din artikel berömmer Du också Matrix för hans inställning och vilja i den två senaste matcherna.


Vad vill Du egentligen säga?


Jag tolkar i alla fall Din krönika som att Du är och förblir en sann tv-fan. Du gillar att heja heja heja på Ditt favoritlag Inter. Inget fel i det, missförstå inte, men ger det Dig rätt att spy galla på den som gör självmål och stämma in i hyllningskören över en målskytt.


Matrix är inte med för att agera playmaker. Matrix kapar, slåss, bråkar, fightas, retas och gör ibland även mål (minns Du vem som slog alla straffar för två år sedan?). Han blir inte snabbare med åren och visst, han skulle inte ha stulit straffen i går, men han ville såååå gärna bli hjälten som sköt hem skölden till klubben. Ingen hade knappast ifrågasatt hans beslut om han satt den. Cruz kunde också ha missat, men det får vi aldrig veta.


Min frågeställning är snarare varför Mancini återigen uppvisar klent ledarskap genom att inte beordra Matrix att följa den uppgjorda ordningen. Illa..


Om nu Landström vore den supporter han påstår sig vara, vad gjorde han hemma i Sverige i går? Borde han inte sålt bilen, båten, CD-skivorna och falukorven för att följa chansen till ligaguld på plats? Är det lättare att vara hemmavan och skriva inlägg på Svenska Fans borde Landström nu ta sin Mats ur skolan.


Inget fel i att vara supporter på Ditt sätt, men utge Dig inte för att vara fanatisk. Från tv-soffan vinner Du ingen respekt.


Alla är inte arga på Materazzi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0